Vraag prospectus aan

Panden Ferax

De panden van Ferax

Haarlemmerstraat 248 Leiden

Dit pand wordt dit jaar na verbouwing verhuurd aan 11 studenten. De investering is dan tegen de 7 ton en de opbrengst aan huur op de investering is 7,39% per jaar. Dit kan door stijgende huren oplopen.

Weteringkade 96 Den Haag

Dit pand is verhuurd aan 6 kamerbewoners. Het heeft in 2017 tussen de 3 en 4 ton gekost en heeft opbrengst aan huur op de investering van 8,24% per jaar. Dit kan door stijgende huren oplopen.

Vraag hier onze prospectus aan

Haarlemmerstraat 208 Leiden

Een winkel met een tweelaagse bovenwoning, gekocht voor tussen de 4 en 5 ton, net even iets minder dan de getaxeerde waarde, die tezamen al waren verhuurd voor een rendement van bijna 8% per jaar.

Haarlemmerstraat 204 Leiden

De voormalige slijterij met boven- en achterhuis wordt na verbouwing dit jaar verhuurd aan 14 studenten en een of twee winkeliers. Aan de achtergelegen straat komt een gebouw met 7 appartementen voor Internationale studenten, expats of bijvoorbeeld universitair docenten..

De investering is dan even meer dan 2 miljoen euro, met een op dat moment al gerealiseerde forse meerwaarde vanwege de renovatie en nieuwbouw. De opbrengst aan huur op de investering is initieel 7,31% per jaar. Dit kan door stijgende huren oplopen.

Vraag hier onze prospectus aan

Lange Mare 96 Leiden

Het bovenhuis wordt in 2019 na verbouwing verhuurd aan 6 studenten en de begane grond was al verhuurd aan een winkelier. De investering is rond de 6 ton en de waarde dan rond de 7 ton. De opbrengst aan huur op de investering is 8,28% per jaar. Dit kan door stijgende huren oplopen.

Appartementen in Oegstgeest

Dit zijn twee appartementen met een investering van tussen de 4 en 5 ton, die na verbouwing in 2019 worden verhuurd aan bijvoorbeeld expats voor bedragen die de opbrengst aan huur op de investering brengen naar 7,75% per jaar.

In Oegstgeest koopt Ferax doorlopend bij.

Vraag hier onze prospectus aan

Coltbaan 23 en 25 Nieuwegein

Een projectontwikkeling die we op eigen risico doen. Het ombouwen van kantoorpanden naar appartementen. Zodra het project af is, wordt het verkocht of aan obligatiehouders aangeboden.