Vraag prospectus aan
Over ons

Management team

De consument weet niet meer weet waar hij met zijn geld heen moet om op een veilige manier te beleggen. Banken vergoeden nauwelijks rente. De spaarrente haalt niet eens het tarief van de belastinghefffing over vermogen en aandelenmarkten zijn instabiel. Woningen geven doorgaans een stabiel rendement.

Dave van Helsdingen en Paul Vernooijs zien veel mogelijkheden om voor particulieren interessante beleggingen in vastgoed aan te kopen en vervolgens te beheren. Een klassieke win-winsituatie. De combinatie van hun beider ervaring en kennis is een goed fundament voor een weloverwogen beleggingsstrategie.

Dave van Helsdingen

Dave van Helsdingen (maart 1959) is in 1983 afgestudeerd in zowel Sociaal-economisch als Privaatrecht in Groningen. Aansluitend heeft hij vanaf 1984 gewerkt bij Jones Lang Wootton (nu Jones Lang Lasalle) in Rotterdam als makelaar in commercieel onroerend goed. Vervolgens heeft hij zijn carrière eveneens als makelaar commercieel vastgoed in 1988 voortgezet bij Jacobus Recourt in Amsterdam en vanaf 1992 bij Nieboer Gemako in Den Haag. Daarna is hij in 1996 in dienst getreden bij Blauwhoed als commercieel projectontwikkelaar en vervolgens in 2000 bij Cushman Wakefield als directeur van het kantoor in Rotterdam. Vanaf 2003 is hij met als basis Wassenaar, ook zijn geboorteplaats, zelfstandig makelaar in commercieel vastgoed, investeerder in vastgoed en projectontwikkelaar.

Nu het herstel van de vastgoedmarkt in gang lijkt te zijn gezet, ziet hij voldoende interessante mogelijkheden om te beleggen. Om die reden zijn Vernooijs en Van Helsdingen een samenwerking aangegaan waarbij aan investeerders de mogelijkheid wordt geboden om samen met hen in vastgoed te beleggen.

Mr D.S.V.M. (Dave) van Helsdingen

Paul Vernooijs

Paul Vernooijs (december 1958) is in 1983 en 1985 afgestudeerd in respectievelijk Notarieel en Fiscaal Recht in Leiden. Hij is begin 1985 gaan werken als belastingadviseur bij De Boer en Van Keulen (nu deel van PWC) in Amsterdam. Eind 1986 is hij zelfstandig begonnen als fiscaal en financieel adviseur en hij was eind van de jaren tachtig een van de eerste financieel planners van Nederland. Zijn belangstelling voor beleggen in vastgoed leidde er al vanaf midden jaren negentig toe dat hij ook financieringen verzorgde voor vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars en op die manier ervaring opdeed met de beleggingsmarkt. In 2004 is hij zelf begonnen met projectontwikkeling en heeft hij kantoren getransformeerd naar woningen, woningen gerenoveerd en doorverkocht en diverse beleggingen gekocht. Na 2008 lag de nadruk van de werkzaamheden vanwege de crisis meer op fiscaal en financieel advies. Vanaf 2013 is hij ook actief geweest voor vermogensbeheerders bij het opzetten van beleggingsmaatschappen in vastgoed, naast eigen activiteiten als belegger en projectontwikkelaar in vastgoed.

Mr P.J. (Paul) Vernooijs